Eva Sophia – Yoga, Meditatie & Stressreductie

Over Eva Sophia

In januari 2011 liep ik, 8 weken na de geboorte van mijn dochter, een Power Yogales binnen. Vanuit de behoefte om weer op een rustige manier mijn lijf te laten bewegen. 

Ik had nooit verwacht er zo door gegrepen te worden, ondanks het feit dat Power Yoga nou niet bepaald rustig is natuurlijk….

1 x per week naar de les werd al gauw 2 x per week, soms 3 x per week, en op de andere dagen thuis mijn mat uitrollen.  

Met als resultaat dat ik op aanraden van mijn docente, Simone Tromp van YOGA&CO, in 2016 een Teacher Training Vinyasa Yoga ben gaan volgen bij Yoga Moves in Utrecht. Vanaf dag 1 van de opleiding heeft Simone mij de kans gegeven om les te geven bij haar in de studio. En dit doe ik nog steeds met heel veel plezier!  

Het lichaamsbewustzijn, de ruimte die je kunt creëren in je lijf en in je hoofd en het leren loslaten zijn voor mij de belangrijkste redenen om yoga te doen. Dit hoop ik ook zeker mee te geven in mijn lessen.

 

Ik heb in de afgelopen jaren veel verschillende vormen van yoga uitgeprobeerd, lessen en workshops gevolgd en teacher trainingen gedaan. Op yoga gebied kun je altijd blijven bijleren, en dit doe ik dan ook heel graag!

Over Eva Sophia Frankrijk

2015

 

2016  

  • Yoga Alliance Registered Vinyasa Teacher Training (RYT) 200 hrs – Yoga Moves
  • Restorative Yoga Teacher Training, level 1 deel 1 – Lizzie Lasater

 

2018

  • Restorative Yoga Teacher Training, level 1 deel 2 – Lizzie Lasater

 

2020

 

2021

 

2022

  • Breath to Heal Facilitator Training – Max Strom